top of page
  • Skribentens bildAlvar Nurre Nyrén

Mina klimatmodeller 22

Uppdaterat: 4 apr. 2022

220403


Mars månads utfall i UAH globala satellitmätningar av temperaturen blev 0,15C. Upp från 0,00C.


Jag har inga halsbrytande saker att beskriva denna månad och jag gör det därför lätt för mig och kan bara konstatera att inget alls har hänt av vikt utan tidigare signaler och slutsatser gäller tills vidare.


I korthet betyder det att vi ligger kvar i de fallande korta och medellånga kanalerna och får avvakta vidare steg i denna period som kan förväntas vara slagig och med många kortare cykler som ev. kan göra att det fortsätter så en stund, enligt tidigare beskrivning.


Neråt är således -0.05 som första skiljelinje och uppåt ligger kort resp långt trendtak på ca 0.31 och 0.52.


De regionala korten är fortsatt nästan identiska med de tidigare presenterade vad gäller trender m.m. så jag upprepar inte dessa denna gång utan återkommer vid senare tillfälle med uppdateringar och ev. nya slutsatser.


(klicka i bild för större format)


Har ni synpunkter eller frågor? Skriv till mig på:


-------------------------------------------------------------------------------------------


Länkar:


Öppet brev 211203


Vetenskapliga felsteg


Öppet brev 200120



Fakta, vetenskap och förfalskningar


Klimatskeptiker men inte högerextrem


Sagan om Sverige, det tropiska klimatet förr



Tidigare avsnitt:

https://alvarnyren.wixsite.com/aidtrade/post/mina-klimatmodeller-20 https://alvarnyren.wixsite.com/aidtrade/post/mina-klimatmodeller-19 https://alvarnyren.wixsite.com/aidtrade/post/mina-klimatmodeller-18 https://alvarnyren.wixsite.com/aidtrade/post/mina-klimatmodeller-17 https://alvarnyren.wixsite.com/aidtrade/post/mina-klimatmodeller-16 https://alvarnyren.wixsite.com/aidtrade/post/mina-klimatmodeller-15 https://alvarnyren.wixsite.com/aidtrade/post/mina-klimatmodeller-14 https://alvarnyren.wixsite.com/aidtrade/post/mina-klimatmodeller-13 https://alvarnyren.wixsite.com/aidtrade/post/mina-klimatmodeller-12 https://alvarnyren.wixsite.com/aidtrade/post/mina-klimatmodeller-11 https://alvarnyren.wixsite.com/aidtrade/post/mina-klimatmodeller https://alvarnyren.wixsite.com/aidtrade/post/mina-klimatmodeller-9 https://alvarnyren.wixsite.com/aidtrade/post/mina-klimatmodeller-8 https://alvarnyren.wixsite.com/aidtrade/post/mina-klimatmodeller-7 https://alvarnyren.wixsite.com/aidtrade/post/mina-klimatmodeller-6 https://alvarnyren.wixsite.com/aidtrade/post/mina-klimatmodeller-5 https://alvarnyren.wixsite.com/aidtrade/post/mina-klimatmodeller-4 https://alvarnyren.wixsite.com/aidtrade/post/mina-klimatmodeller-3 https://alvarnyren.wixsite.com/aidtrade/post/mina-klimatmodeller-2 https://alvarnyren.wixsite.com/aidtrade/post/mina-klimatmodeller-1




170 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page