The Times of India

Uppdaterat: 31 aug 2019

The Times of India är en indisk dagstidning. Tidningen grundades 1838 under namnet The Bombay Times and Journal of Commerce.

Den är en av Indiens största dagstidningar, är världens största engelskspråkiga dagstidning och har världens största engelskspråkiga redaktion.


Angreppen och övergreppen från den rika världen på de fattigaste är väl undersökt och dokumenterad. För mig är det en av de största anledningarna att slåss mot ovetenskapen inom klimatfältet just för att det drabbar de fattigaste allra mest, och den viktigaste anledningen till varför jag gick ur Svenska Kyrkan för något år sedan. Just pga politiseringen inom kyrkans ledning och drevet mot fattiga i kyrkans annars goda arbete på många områden.


Looking behind the scenes of the well-orchestrated climate hysteria...


.... är en av artiklarna från tidningen som visar att detta lilla putteland inte ser fakta och sammanhang på samma sätt som t.ex. miljardärer, media och politiker i ex Europa och USA.


https://timesofindia.indiatimes.com/blogs/toi-edit-page/looking-behind-the-scenes-of-the-well-orchestrated-climate-hysteria/?fbclid=IwAR2U3ymngGg3MlEkzr3ve6cSQ4Izna3TZBIc-pVwRXpT7oNE1JhkMRLid0k

260 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla