• Alvar Nurre Nyrén

Terror och fake news

IPCC som således inte har något att göra med vetenskap försöker nu krampartat att vidmakthålla den stora rädslan hos allmänheten med de mest bisarra metoder. Idag kan vi läsa nyheten från Pravda (SVT/SVT-text):

".. havsnivåerna stiger kraftigt, isarna vid polerna smälter allt snabbare och livet i havet är under stark press...."


Som vanligt är det bara skrämselpropaganda och fortfarande lögn, och även om så hade varit fallet försöker man förtränga att CO2 för länge sedan är utraderat som möjlig orsak, då det saknar avtryck i verkligheten, dvs det finns ingen vetenskapligt förankrad korrelation mellan CO2 ökningar senaste 100 åren resp utvecklingen av temperaturen och havsnivåer mm, vilket bl.a. SMHI bevisat enl tidigare rader här på sidan (startsidan).


https://drive.google.com/file/d/1rxc2AcdSu7LqLJ3AbFvo3R47lYbTrBz0/view


Det kallas av vetenskapsmännen för falsifierad vetenskap, dvs ej längre giltiga teorier.

Vedertagna vetenskapliga metoder tycker man numera att man kan frångå genom att skapa sk klimatmodeller som går mot skyn, men det har som ni sett inte något med verkligheten att göra. Heller.


Det är således andra faktorer som givit den lilla uppvärmningen och normala fluktuationer sedan lilla istiden, från ca 1800-talet, och som människan enl nuvarande status i forskningen ej kan påverka mätbart, oavsett hur många hundra miljarder USD man slänger på offeraltaret. Normala svängningar och cykliska uppvärmningar som givit välgörande värme i de flesta fall, samt bra förhållanden för växligheten mht CO2 som tidigare låg på en alldeles för låg nivå och skapade missväxt på många håll.


Och som tom IPCC håller med om så är klimatet ett kaosartat system som inte låter sig förutsägas med dagens vetenskap som grund.


Det kommer säkert mera under veckan av nya skrämmande slutsatser från politrucker/IPCC får man gissa.137 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla