top of page
  • Skribentens bildAlvar Nurre Nyrén

Larmen står som spön...

....... fast de flesta är fake news. Jag nämnde tidigare att det i våras gällde en avtagande golfström som skulle förgöra oss. Enl en modell! Fast Pravda ( SVT) fick sedan ta tillbaka nyheten dagen efter, efter massiv kritik, för forskningen visade på en tilltagande golfström! Häpp!


Igår var det insekterna som förebådade vår undergång enl vårt propagandainstitut. Det var bara så att det också var en falsk nyhet där larmen fick tas tillbaka. Denna gång baserade man sin studie på temperaturavvikelser, men det avslöjades att det bara var 1 (en) mätstation och den råkade visa på sjunkande temperatur, inte stigande, vilket naturligtvis var hela poängen med nyheten.

Liksom i fallet med golfströmmen tar man då inte tillbaka nyheten utan den får stå kvar, med ett litet tillägg: "Ny rapport: Massdöd av insekter – hälften av världens arter hotas" med underskrift, "Pekar på dramatisk minskning. Men forskningen otillräcklig."


Snacka om hjärntvätt och propaganda av oseriösa format.


Och MP, ex Lövin drar sig inte att fortsätta att hänvisa till dessa "fakta" som såklart "alla" sett men inte förstått sanningshalten i. Att det bara är en modell och gissningar.


https://www.thegwpf.org/hyper-alarming-study-was-hype/






132 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page