top of page
  • Skribentens bildAlvar Nurre Nyrén

Gröna skygglappar

Okunskapen är bedövande hos de flesta som har åsikter om klimathot. Journalister, politiker och tom vetenskapsmän vägrar att ta sig an fakta i frågan. Inte alla som ni ev har sett. Allt blir ett sk cirkelargument där allt vilar på en grund utan vetenskapliga fakta i botten och därför ger de mest groteska slutsatser. Men med lite tur kommer MP och miljörörelsen att fastna i sina egna lögner och tvinga fram den utmärkta kärnkraften och forskning kring utveckling av denna. En ironi man åtminstone kan hoppas på även här hemma. Tänkte inte på det!


Men vi lär få vänta längre än de flesta och bli omsprungna och distanserade än mer innan detta sker och den krassa verkligheten med energibrist och näringslivet kommer att kräva det, och då hoppas jag MP är mycket nära sin egen utfasning. För miljöns och våra miljöresursers skull i första hand.


Här en ledare från Ystads Allehanda 09 februari i år, som visserligen utgår från felaktig grund den också men som kan fälla faktaförnekarnas intentioner i en förlängning.


http://www.ystadsallehanda.se/article/grona-skygglappar/




80 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page