• Alvar Nurre Nyrén

Climategate

Uppdaterat: 26 nov. 2019

Det jag alltid genast kommer att tänka på, när jag hör Climategate nämnas, är för vetenskapen ca detsamma som brukar sägas om en annan förfärlig(are) händelse, nämligen: Detta får ALDRIG glömmas. Ni vet säkert vilken den andra var.


Försöken är avsevärda från etablissemanget att släta över detta falsarium, ett särklassigt lägsta landmärke i modern tid för vetenskapen enl mina erfarenheter.


Och ändå är det med bl.a. dessa argument och data man fortsätter bedriva sin propaganda!

Hialöst att inte fler inom vetenskapen fått nog och tagit sitt namn från denna dynghög. Med FN, journalister och de flesta politiker som uppdragsgivare, beskyddare och dyngspridare.

Man blir illamående. Men knappast förvånad längre.


Kanske man skulle ta och föreslå en tyst minut i Riksdagen för att högtidlighålla detta minne av vetenskapens död?


Hursomhelst, det är i dagarna 10 år sedan man började känna den tydligare stanken i denna förruttnelse och Ingemar Nordin, Professor emeritus i vetenskapsteori vid avdelningen för filosofi, Linköpings universitet, presenterar idag en utmärkt skrift, med många chanser till fördjupning i ämnet.


http://www.klimatupplysningen.se/2019/11/18/nar-ipcc-fuskarna-avslojades-climategate-10-ar/


Genom sökfunktionen på sidan eller via nätet hittar ni säkert tillräckligt av ytterligare material ang bedrägeriet om ni önskar.Ett ytterligare exempel, ett äldre uppföljande inlägg på samma tema av Peter Stilbs, professor emeritus i Fysikalisk kemi vid KTH, finns på:


http://www.klimatupplysningen.se/2010/08/07/whitewash-en-naturlig-koppling-till-koldioxid/
258 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla