top of page
  • Skribentens bildAlvar Nurre Nyrén

USD, guld, silver 210809

Ca kl 13


USD ligger kvar i sin senaste tydligaste uppåttrend trots att den tappat, och har gjort en markerad rekyl/vändning inom "godkänt område".


Så här långt ser det mera ut som en tillfällig rekyl, men skulle den orka ta sig över sin senaste ML-mittlinje (rödmarkerad) kan det mera sannolikt fortsätta uppåt, så det står åter och väger. Den visar viss styrka just nu med att orka hålla sig över sin senaste ML-korridor så det blir intressant att se.


Aktörerna i guld och silver tog chansen att köra ner metallerna, och guldet var under några minuter under motståndet vid 1730 som jag nämnde men för tillfället ser det ut mera som en "sista urblåsning", mot och kring ML-mittlinjen, men allt kommer att hänga på DXY som vanligt, verkar det.


Ev etablering härunder i guld/silver kommer att innebära avsevärd tid innan återhämtning gissar jag. Och ev vändning ner för USD liksom ev vändning upp i guld/silver skulle kunna innebära lite kraftigare rörelser, men det kan såklart fortsätta traggla sig uppåt i USD och omvänt för ädelmetallerna, som sagt. Mycket spännande, tycker jag.





17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page