top of page
  • Skribentens bildAlvar Nurre Nyrén

Guld och silver 201116 ca kl 20

Inte så mycket nytt har hänt annat än sidledes slag, och faktiskt så ser jag det som det bästa och mest spännande alternativet.


Men det kräver sannolikt ytterligare tidsförbrukning genom sidledes förflyttning och troligast med ett nytt nerslag, ex till nivåerna jag nämnt ca 1830-1840 alt 1800 i guldet och ca 20.50-21 i silvret.


Inträffar detta och under förutsättning att det ca därifrån, senast, orkar vända upp med kraft skulle det mycket troligt vara en färdig korrektion av den större vågen från botten i mars i år och den nya rörelsen ev vara en stark nästa fas uppåt. (dvs att rörelserna snett ner når de sk elipserna enl bild, ett par veckor eller så beroende på hur djupt det tar sig och hur snabbt dessa områden nås).


Går det å andra sidan vidare uppåt redan härifrån ökar sannolikheten för att ev uppgångar blir en avslutande våg upp mot ex nära tidigare topp, i augusti, eller ett större område däromkring och sedan djupare fall under längre tid, eller åtminstone fall tillbaka mot ca nuvarande område.


Inga nya tolkningar således och det är kanske inte alltid man önskar att korrektionerna skall ta ännu längre tid i anspråk, men i detta fallet är det nog så.


Självklart finns negativare alternativ om det faller djupare, men det är inte huvudscenariot fortsatt.





17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page